Qui soc

M’apassiona observar el meu entorn, escoltar-lo i expressar, amb un text o una fotografia, tot el que em transmet.

Fa temps que vaig descobrir que amb les entrevistes puc gaudir de totes les meves passions: escoltar, escriure i fotografiar. Cada entrevistat m’aporta alguna cosa: noves experiències, nous coneixements, nous descobriments i, sobretot, noves amistats!

Què és La Redacció?

La Redacció és un estudi de comunicació especialitzat en l’escriptura de textos que vaig crear fa 15 anys. Sota aquesta marca treballo per a empreses i institucions públiques o privades, oferint serveis de comunicació i redacció de continguts (revistes, llibres, webs i notes de premsa, entre d’altres).

He treballat com a redactora en diferents mitjans de comunicació, tant de premsa escrita (La Vanguardia, Diari de Girona i una desena de revistes), com mitjans àudiovisuals (cap d’informatius, productora de programes i corresponsal de diferents emissores de ràdio, ENG i càmera de TV).

Em vaig llicenciar en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB, 1998), actualment redacto el doctorat en noves tecnologies (UAB) i em formo contínuament en comunicació, xarxes socials i idiomes (Nivell D de català i 5th level English EOI).

> Vols saber més coses? Contacta amb mi: almudena@laredaccio.com

#AlmudenaMontañoIndia